Jätteglad att kuna se Svensk TV utomlands

Se Svensk TV utomlands

Glad att kuna se Svensk TV utomlands

Jag vill se svensk TV på min

Jag vill se svensk TV på min

Se Svensk TV på din mobil

Se Svensk TV på din mobil

Här följer en beskrivning på hur du kan se på Svensk TV på din mobil när du är utomlands.

Gör så här:

Välj en VPN app

En VPN app (virtuellt privat nätverk) bildar en säker tunnel mellan din enhet (mobil, tablet eller dator) och internet. Väljer du Sverige i VPN appen bildas det en säker tunnel från din enhet till en server i Sverige. Dvs, det ser ut som om du surfar från din enhet i Sverige.

Det finns ett antal VPN appar att välja mellan.

Skaffa ett konto och ladda sedan ner appen. Nedan är ett förslag på VPN appar som du kan testa. Provar en av dom och testa om den fungerar på det kanaler du vill titta på. Om det inte fungerar, så prove en annan VPN app.

Observera. 
Ibland kan det vara så att ett VPN program inte fungerar för att titta på t.ex. C more men att det fungerar med ett annat VPN program. Läs mer om detta under menyvalen VPN Program ovan.

Ladda ner VPN appen

Om du inte redan har gjort det, så ladda ner den VPN app som du har valt.

Ladda ner Svenska TV appar

Ladda ner de Svenska TV appar du vill titta på. SVT är gratis att titta på, men för de övriga behöver man skapa ett abonnemang. Tryck på följande rutor nedan. En del av IOS (Apple) apparna finns endast i den Svenska App Storen. 

iPhone (IOS) appar

Android appar

Nu kan du se på Svensk TV

OBS Viktigt!!!!
Starta VPN appen och välj Sverige INNAN du startar de Svenska TV apparna eller din webbläsare (Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Forefox ) för att gå till en hemsida för Svensk TV.

Om VPN appen är på och du har valt Sverige, kan du nu öppna den Svenska TV appen eller starta din webbläsare (Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Forefox ) för att surfa till den hemsida som har Svenska TV program.

Bra ny musik på Spotify