Jätteglad att kuna se Svensk TV utomlands

Se Svensk TV utomlands

Glad att kuna se Svensk TV utomlands

Jag vill se svensk TV på min

Jag vill se svensk TV på min

Se Svensk TV på din TV

Se Svensk TV på din TV

Här följer en beskrivning hur du kopplar din TV med kabel till din mobil, tablet eller dator för att se på Svensk TV när du är utomlands .

Det betyder att du först måste förbereda din mobil, tablet eller dator enligt beskrivningarna ovan. Efter att du har gjort detta kopplar du din TV med kabel till din mobil, tablet eller dator. Du kommer behöva en eller flera olika kablar beroende på vilken enhet (mobil, tablet eller dator) du vill koppla till din TV.

Gör så här:

Förbered din mobil, tablet eller dator

Förbereda din mobil, tablet eller dator enligt beskrivningarna ovan för att kunna se Svensk TV.

Skaffa en bra HDMI kabel

Skaffa en HDMI kabel med HDMI kontakter på varje sida. Den ska vara av bra kvalitet och klara minst 4K UHD upplösning och den bör vara minst 3 till 5 meter lång så att du kan sitta i soffan och styra det du vill se på.

Skaffa en HDMI adapter

Du vill gärna ha en HDMI adapter som gör att du kan ladda din enhet samtidigt som du tittar på TV. Det finns olika typer av adapter beroende på vilken typ av mobil, tablet eller dator du har. De flesta datorer har en inbyggd HDMI kontakt och då behöver du ingen adapter. Dock har inte alla detta (t.ex. Apples senaste datorer) och då behöver man en adapter.

Nedan är ett antal olika förslag för iPhone, iPad, iPad Pro och iMac & Mac, Android enhet och för din dator som inte har inbygd HDMI kontakt en beskrivning hur du skall göra.

Anslut din enhet till din TV

För din mobil och din tablet är det bara att koppla in kabeln och på din TV måste du välja på vilken HDMI ingång som du kopplat in din enhet.

För datorn kan det behövas lite extra inställningar. Du kan läsa om detta nedan.

Nu kan du se på Svensk TV

OBS Viktigt!!!!
Starta VPN appen och välj Sverige INNAN du startar de Svenska TV apparna eller din webbläsare (Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Forefox ) för att gå till en hemsida för Svensk TV.

Om VPN appen är på och du har valt Sverige, kan du nu öppna den Svenska TV appen eller starta din webbläsare (Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Forefox ) för att surfa till den hemsida som har Svenska TV program.

Bra ny musik på Spotify